BOONE BV Groothandel veevoeder België opwijkBOONE BV Groothandel veevoeder België opwijk
Denkavit - Groeien doe je samenOnze productenMeer info

Welkom bij BOONE

BOONE en Denkavit zijn specialist in voeders voor jonge dieren en zijn beide partner voor de veehouder, de veevoederhandelaar en de mengvoerindustrie. Onze energie gaat steeds weer naar het markten van nieuwe producten. We proberen nieuwe concepten en toepassingen uit om uw jonge dieren optimaal te laten groeien en presteren. Nu en in de toekomst.

KLAAR VOOR DE TOEKOMST!

BOONE is sinds september 1999 actief als groothandel van volledige en aanvullende mengvoeders, kunstmelkvoeders (inclusief bio), voederkernen, voormengsels, voedermiddelen en toevoegingsmiddelen en verhandelt de Denkavit producten in België en Luxemburg. Denkavit heeft een hoge mate van expertise in het ontwikkelen en fabriceren van hoogwaardige veevoeders vooral voor dieren in de eerste levensfase.

BOONE stelt een groot assortiment aan aangepaste voeders voor jonge dieren ter beschikking, aan een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

BOONE vormt een belangrijke schakel tussen het product en de klant. Als erfbetreder bieden wij meerwaarde door het voedingsadvies op maat van elk bedrijf. Bedrijfsbegeleiding, opvolging op het vlak van de voeding van de dieren, wordt door onze medewerkers met veel zorg uitgevoerd.

BOONE is FCA gecertificeerd en beschikt over een gevalideerd autocontrolesysteem. Onderzoek, praktijktesten en kennis verzamelen, dat is waar wij dagelijks aandacht aan besteden.

ASSORTIMENT

BOONE BV DENKAVIT DENKAMILK VOOR KALVEREN

Denkamilk voor kalveren

Gezonde en veilige opfok

BOONE BV DENKAVIT DENKAPIG VOOR BIGGEN

Denkapig

Biggenmelken en prestarters

BOONE BV DENKAVIT DENKAMILK VOOR LAMMEREN

Denkamilk voor Lammeren

Beste smaak, uitstekende groeiresultaten

BOONE BV DENKAVIT DENKACARE

Denkacare

Gezondheidsondersteunende producten

BOONE BV DENKAVIT DENKAMILK SPECIALTIES VOOR MELKVEE

Denkamilk specialties

Voor melkvee

BOONE BV DENKAVIT Automaten-toebehoren-assortiment

Automaten, toebehoren en serviceproducten

Mengmachines, brijautomaten, drinkautomaten, …

BOONE Denkavit Labo

Ons voedingsadvies voor uw jonge dieren moet mee zorgen voor het welzijn van uw dieren en het beste rendement voor uw bedrijfsvoering.

Op een open en verantwoorde manier zoeken onze specialisten samen met uw bedrijf steeds naar een zo optimaal mogelijke oplossing.

BOONE BV Tevreden gevoel België